Kvantna medicina Holistik Balans

PRINCIPI KVANTNE FIZIKE I KVANTNE MEDICINE U PRAKSI

Zahvaljujući razvoju savremene nauke kvantna fizika i kvantna medicina su usavršile veliki broj metoda koje se koriste za dobrobit ljudskog zdravlja. One su u potpunom skladu sa vibratornom prirodom  tela i koriste principe savremenih i tradicionalnih pristupa zdravlju na moderan i pojednostavljen način.

Kvantni tretmani se izvode u svrhu očuvanja i poboljšanja zdravlja, otpornosti i vitalnosti; kao pomoć pri otklanjanju mentalnih i emotivnih blokada i za poboljšanje raspoloženja; popravljanje energetskog stanja i za pravilnu raspodelu energije u telu; podržavanja i poboljšanja rada imunog sistema, metabolizma, nervnog, endokrinog i ostalih sistema u telu; podrška tretmanima detoksikacije;  pomoć u tretmanima svih hroničnih stanja,  podrška tretmanima odvikavanja od pušenja i tretmanima mršavljenja, ali i svim relaks tretmanima;
Tretmani su potpuno komforni za korisnike, bez bilo kakvih neprijatnih pratećih efekata. Preporučuju se svima koji žele da poprave lii očuvaju prirodne potencijale svog tela. Kvantni tretmani upravo rade isključivo na poboljšanju onih sistema koji već postoje u  telu, a odgovorni su za naše dobro stanje.

Kvantna medicina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *